- Servicii de foraje puturi apa
Servicii de foraje puturi apa

Foraje puturi apa de mica si mare adancime

Foraje puturi apa de mica si mare adancimeServiciile de foraj ale firmelor de proiectare, documentatie si executie foraje pentru alimentari cu apa :

- foraje puturi de mare adancime - peste 150 Metri liniari

- foraje puturi de medie adancime - între 50 - 150 Metri liniari

- foraje puturi de mica adancime - sub 50 Metri liniari

Foraje-puturi-apa.ro va pune la dispozitie baza de date cu cele mai active firme ce ofera servicii de foraje puturi de mica si mare adincime la cele mai avantajoase preturi pe structura PVC, tuburi, piloni si denisipari.
Va invitam sa vizitati paga noastra de preturi pentru foraj >>

Gasiti rapid o firma pentru foraje puturi in zona dmneavoastra!

Foraje puturi apa Bucuresti / Ilfov Foraje puturi Teleorman Forari puturi Judetul Olt


Cele mai bune forari de apa
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Cele mai bune forari de apaCele mai bune forari de apa

Cele mai bune forari de apa sunt la un telefon distanta. Apelati la profesionisti pentru o lucrare facuta ca la carte. Vom respecta cu strcitete toate etapele necesare (studiul hidrogeologic si proiectul de executie, montarea si punerea in functiune a instalatiei, desnisipare, filtrare, instalarea pompei de exploatare) pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune forari de apa.

Folosind tehnologie de ultima generatie, compania noastra poate oferi debitul de apa asteptat pentru orice tip de utilizator si orice tip de teren, indiferent ca sunt roci dure sau terenuri moi sau semidure. Inginerii nostri vor adopta cele mai bune metode pentru a reduce la minim atat costurile lucrarii cat si timpul de executie, totul pentru satisfactia dumneavostra si pentru a ne pastra moto-ul "cele mai bune forari de apa".

 
Forari
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

forariForari

Aveti nevoie de forari puturi apa? Chemati expertii! Specialisti in forari, executam o gama variata de lucrari cum ar fi constructia de puturi noi, reconditionarea forajelor mai vechi, instalarea de pompe pentru exploatare, etc.

Executam forari puturi apa folosind sistemul de foraj rotativ hidraulic, potrivit atat pentru puturile de mica cat si de mare adancime. Oferim garantie pentru lucrarile de forari puturi efectuate cat si un instructaj pentru folosirea corecta a putului. Asiguram instalarea zonei de protectie sanitara in vederea prevenirii contaminarii apei cu diferite impuritati.

Un studiu recent arata ca peste 94% din apa calitativa exisenta pe teritoriul Romaniei este sub forma de apa subterana. Cantitatea de apa stocata in subteran depaseste cu mult stocurile de apa disponibila de la suprafata. Seceta prelungita, precum si continua poluare cu substante chimice a apelor de suprafata a creat necesitatea executarii unor forari puturi de apa mai adanci , capabile sa capteze apa din straturi nepoluate sau din soluri acvifere protejate natural de infiltratiile de la suprafata.

Executarea unor lucrari de forari puturi de mare adancime care sa permita extragerea apei din subteran, reprezinta o sursa viabila pentru rezolvarea problemei lipsei de apa de la suprafata.

 
Forari puturi apa
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

forari puturi apaForari puturi apa

Lucrarile de forari puturi apa se executa majoritar folosind sistemul hidraulic rotativ datorita vitezei mari de avansare a acestuia. Principiul de lucru al acestei metode de forari puturi apa se bazeaza pe rotirea sculei de sapare si apasarea ei in teren, materialul dezagregat fiind adus la suprafata de circuitul de noroi.

Executam lucrari complexe de forari puturi apa de adancime mica sau mare adancime, atat lucrari de forari puturi apa verticale dupa principiul forajului rotativ clasic cu circulatie de fluid de foraj cat si foraje orizontale. Se asigura montarea pompelor pentru exploatarea putului, garantia lucrarii efectuate si incheierea unui acord cu instructiunile de folosire si parametri optimi ai forajului.

 
Forari puturi
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Forari puturiForari puturi

Executia lucrarilor de forari puturi apa se face pe baza unui studiu hidrogeolgic si a unui proiect de executie. Inainte de a aduce instalatia de forari puturi apa pe teren, este necesar a prelua amplasamentul si face recunoasterea terenului. La amplasare trebuie sa se aiba in vedere urmatorii factori principali: exsitenta unui perimetru sanitar, posibilitatea de acces, respectiv drumuri pana la locatie, posibilitatea de amplasare a instalatiei, respectiv spatiu suficient desfasurarii procesului de munca.

Cu utilaje noastre performante de forari puturi apa si cu echipa noastra de specialisti in domeniu toate obstacolele vor disparea iar dumneavoastra va veti bucura de apa curata si proaspata in cel mai scurt timp.

La lucrarile de forari puturi in sistem hidraulic trebuie asigurata sursa de alimentare cu apa. Alimentarea cu apa se poate face de la conducte, puturi, parauri sau lacuri din apropiere.

 
Foraj puturi apa
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

foraj puturi apaForaj puturi apa

Executam lucrari de foraj puturi apa  de mica sau mare adancime. Dispunem de utilaje corespunzatoare si de o echipa specializata in lucrari de foraj puturi apa. Ne vom deplasa la locuinta dumneavoastra cu echipamentul ultrausor de foraj puturi apa cu care putem sapa pana la 200m adancime. Metoda de forare este mecanizata, dupa tehnologia americana, foraj rotatic cu circulatie directa de fluid de foraj.

Echipa noastra executa respectand cele mai inalte standarde de performanta orice tip de foraj puturi apa, foraje orizontale, desnisipari, drenaj, punere in productie a putului forat. Apelati cu incredere pentru lucrari garantate.

 
<< Început < Anterior 1 2 3 4 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 4

Imagini foraje puturi apa si forari orizontale

Firme de foraj oganizate pe judete