- Servicii de foraje puturi apa

Harta

Servicii de foraje puturi apa

Foraje puturi apa de mica si mare adancime

Foraje puturi apa de mica si mare adancimeServiciile de foraj ale firmelor de proiectare, documentatie si executie foraje pentru alimentari cu apa :

- foraje puturi de mare adancime - peste 150 Metri liniari

- foraje puturi de medie adancime - între 50 - 150 Metri liniari

- foraje puturi de mica adancime - sub 50 Metri liniari

Foraje-puturi-apa.ro va pune la dispozitie baza de date cu cele mai active firme ce ofera servicii de foraje puturi de mica si mare adincime la cele mai avantajoase preturi pe structura PVC, tuburi, piloni si denisipari.
Va invitam sa vizitati paga noastra de preturi pentru foraj >>

Gasiti rapid o firma pentru foraje puturi in zona dmneavoastra!

Foraje puturi apa Bucuresti / Ilfov Foraje puturi Teleorman Forari puturi Judetul Olt


Cele mai bune forari de apa
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Cele mai bune forari de apaCele mai bune forari de apa

Cele mai bune forari de apa sunt la un telefon distanta. Apelati la profesionisti pentru o lucrare facuta ca la carte. Vom respecta cu strcitete toate etapele necesare (studiul hidrogeologic si proiectul de executie, montarea si punerea in functiune a instalatiei, desnisipare, filtrare, instalarea pompei de exploatare) pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune forari de apa.

Folosind tehnologie de ultima generatie, compania noastra poate oferi debitul de apa asteptat pentru orice tip de utilizator si orice tip de teren, indiferent ca sunt roci dure sau terenuri moi sau semidure. Inginerii nostri vor adopta cele mai bune metode pentru a reduce la minim atat costurile lucrarii cat si timpul de executie, totul pentru satisfactia dumneavostra si pentru a ne pastra moto-ul "cele mai bune forari de apa".

 
Forari
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

forariForari

Aveti nevoie de forari puturi apa? Chemati expertii! Specialisti in forari, executam o gama variata de lucrari cum ar fi constructia de puturi noi, reconditionarea forajelor mai vechi, instalarea de pompe pentru exploatare, etc.

Executam forari puturi apa folosind sistemul de foraj rotativ hidraulic, potrivit atat pentru puturile de mica cat si de mare adancime. Oferim garantie pentru lucrarile de forari puturi efectuate cat si un instructaj pentru folosirea corecta a putului. Asiguram instalarea zonei de protectie sanitara in vederea prevenirii contaminarii apei cu diferite impuritati.

Un studiu recent arata ca peste 94% din apa calitativa exisenta pe teritoriul Romaniei este sub forma de apa subterana. Cantitatea de apa stocata in subteran depaseste cu mult stocurile de apa disponibila de la suprafata. Seceta prelungita, precum si continua poluare cu substante chimice a apelor de suprafata a creat necesitatea executarii unor forari puturi de apa mai adanci , capabile sa capteze apa din straturi nepoluate sau din soluri acvifere protejate natural de infiltratiile de la suprafata.

Executarea unor lucrari de forari puturi de mare adancime care sa permita extragerea apei din subteran, reprezinta o sursa viabila pentru rezolvarea problemei lipsei de apa de la suprafata.

 
Forari puturi apa
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

forari puturi apaForari puturi apa

Lucrarile de forari puturi apa se executa majoritar folosind sistemul hidraulic rotativ datorita vitezei mari de avansare a acestuia. Principiul de lucru al acestei metode de forari puturi apa se bazeaza pe rotirea sculei de sapare si apasarea ei in teren, materialul dezagregat fiind adus la suprafata de circuitul de noroi.

Executam lucrari complexe de forari puturi apa de adancime mica sau mare adancime, atat lucrari de forari puturi apa verticale dupa principiul forajului rotativ clasic cu circulatie de fluid de foraj cat si foraje orizontale. Se asigura montarea pompelor pentru exploatarea putului, garantia lucrarii efectuate si incheierea unui acord cu instructiunile de folosire si parametri optimi ai forajului.

 
Forari puturi
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Forari puturiForari puturi

Executia lucrarilor de forari puturi apa se face pe baza unui studiu hidrogeolgic si a unui proiect de executie. Inainte de a aduce instalatia de forari puturi apa pe teren, este necesar a prelua amplasamentul si face recunoasterea terenului. La amplasare trebuie sa se aiba in vedere urmatorii factori principali: exsitenta unui perimetru sanitar, posibilitatea de acces, respectiv drumuri pana la locatie, posibilitatea de amplasare a instalatiei, respectiv spatiu suficient desfasurarii procesului de munca.

Cu utilaje noastre performante de forari puturi apa si cu echipa noastra de specialisti in domeniu toate obstacolele vor disparea iar dumneavoastra va veti bucura de apa curata si proaspata in cel mai scurt timp.

La lucrarile de forari puturi in sistem hidraulic trebuie asigurata sursa de alimentare cu apa. Alimentarea cu apa se poate face de la conducte, puturi, parauri sau lacuri din apropiere.

 
Foraj puturi apa
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

foraj puturi apaForaj puturi apa

Executam lucrari de foraj puturi apa  de mica sau mare adancime. Dispunem de utilaje corespunzatoare si de o echipa specializata in lucrari de foraj puturi apa. Ne vom deplasa la locuinta dumneavoastra cu echipamentul ultrausor de foraj puturi apa cu care putem sapa pana la 200m adancime. Metoda de forare este mecanizata, dupa tehnologia americana, foraj rotatic cu circulatie directa de fluid de foraj.

Echipa noastra executa respectand cele mai inalte standarde de performanta orice tip de foraj puturi apa, foraje orizontale, desnisipari, drenaj, punere in productie a putului forat. Apelati cu incredere pentru lucrari garantate.

 
Instalatii de foraj
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Instalatii de foraj

Pentru a va bucura de lucrari de foraj de calitate aveti nevoie nu numai de o echipa de consolidata de profesionisti ci si de instalatii de foraj corespunzatoare. Exista instalatii de foraj diferite in functie de adancimea putului forat si este necesara alegearea corespunzatoare a instalatiilor de foraj pentru preveni costurile inutile si pentru a reduce timpul lucrarii la minim.

Categoria de instalatii de foraj folosite pentru puturile de mica adancime este alcatuita din instalatii de foraj proiectate pentru saparea în terenuri moi si semitari (argile, nisipuri, marne, pietrisuri, gresii friabile, roci dezagregate sau alterate etc.). Aceste instalatii nu pot traversa rocile dure decat daca apar sub forma de intercalatii subtiri.

Categoria de instalatii de foraj folosite pentru puturile de mare adancime este alcatuita din instalatii de foraj proiectate pentru saparea in terenuri alcatuite din roci dure (gresii masive, calcare masive, aglomerate vulcanice, andezite, granite, bolovanisuri din roci dure etc.). Aceste instalatii sunt folosite pentru a obtine un debit mai mare de apa deoarece atat diametrul cat si adancimea putului sunt mai mari.

 
Prajini foraj
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Prajini foraj

Solicitarile complexe ale prajinilor de foraj in timpul operatiilor de foraj si de manevra, precum si cerintele garantarii sigurantei in exploatare au condus la diversificarea formelor constructive si ale materialelor pentru a raspunde urmatoarelor cerinte: rezistenta mecanica, rezistenta la coroziune, rezistenta la uzura abraziva, rezistenta mecanica la temperaturi ridicate si realizarea unui raport optim intre rezistenta mecanica si densitatea materialului. Principalele criterii de diversificare a prajinilor de foraj sunt materialul, caracteristicile de rezistenta si forma constructiva.

 
Foraj
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Foraj

Prin foraj se intelege o gaura verticala cu dimensiuni variabile, executata prin diverse sisteme in scoarta terestra pentru extragerea unei resurse naturale. Utilaje le si metodele prin care se executa foraj ele sunt uneori comune, dar de cele mai multe ori ele sunt specifice unui anumit gen de lucrare. Numai alegand coract utilajele de foraj in functie de scopul urmarit se pot obtine randamente maxime.

Este necesar sa prezizam ca nu exista o metoda universala de foraj si  intotdeauna trebuie sa o alegem pe cea mai adecvata in functie de natura si adancimea stratelor traversate. Metoda de foraj adoptata trebuie sa asigure o durata cat mai mica de excutie si cheltuieli de foraj si de punere in productie cat mai reduse, care sa conduca in final la un pret pe mc apa extrasa cat mai mic.

Principalele metode de foraj sunt: foraj hidraulic rotativ cu circulatie de fluid si foraj uscat, cu aer (cu ciocan de fund).

 
Foraj orizontal
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Foraj orizontal

Adevarati profesionisti in lucrarile ce necesita foraj orizontal, firma noastra va va ajuta indiferent de natura lucrarii (cabluri subterane, puturi apa) si de natura solului (traversari rauri, soesele, puturi pe sub constructii, etc). Metodele de foraj puturi se diversifica, avanseaza, totul pentru a reduce timpul destinat lucrarilor si pentru a putea face fata cu succes oricarei lurcrari oricat ar fi de complexa iar metoda forajului orizontal este una relativ noua folosita datorita multitudinii de avantaje printre care se numara: variatia foarte mare de adancimi si latimi, timp de lucru redus, nu este afectat nediul inconjurator si nici transportul (in zonele cu trafic crescut).

Avand in dotare atat utilajele necesare pentru lucrarile de foraj orizontal, atat simplu cat si dirijat, si o echipa de oameni prefesionisti putem executa orice lucrare la cele mai bune preturi de pe piata.

 
Foraj puturi
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Foraj puturi

Executam lucrari de foraj puturi apa de mica sau mare adancime. Dispunem de o echipa experimentata si de toate utilajele corespunzatoare lucrarilor de foraj puturi apa si indiferent de complexitaea lucrarii noi vom face fata cu succes. Montarea si punerea in functiune a instalatiei de foraj puturi, dezinisipari, testari, instalarea zonei de protectie sanitara, toate revin in grija noastra, dumneavoastra nu trebuie decat sa ne contactati.

 
Foraj orizontal dirijat
Servicii de foraje puturi apa - Servicii de foraje puturi

Foraj orizontal dirijatForaj orizontal dirijat

Avand foarte multa experienta in lucrarile de foraj orizontal dirijat echipele prezentate in acest portal folosesc utilaje performante si va pot ajuta sa realizati foraje de subtraversare chiar si in zonele urbane aglomerate cat si foraje de subtraversare a drumurilor nationale. Avantajele forajului orizontal dirijat sunt ca se pot traversa  rauri,  sosele, diferite tipuri de teren fara a afecta in vreun fel stabilitatea acestora. Fie ca aveti nevoie de foraj orizontal dirijat pentru traversarea cablurilor subterane sau pentru apa, in acest portal va punem la dispozitia dumneavoastra firme de foraj orizontal dirijat ce folosec utilaje performante pentru foraj orizontal dirijat si o echipe consolidate de profesionisti.

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 2

Imagini foraje puturi apa si forari orizontale

Firme de foraj oganizate pe judete