- Firme de foraj puturi apa organizate pe judete
Firme de foraj puturi apa organizate pe judete

Firme de foraje puturi apa preturi

Firme de foraje puturi pentru alimentare cu apa, forari fantani, foraje orizontale, piloni forati si studii hidrologice organizate pe judete.

In acesta sectiune veti regasi lista firmelor de foraj din Romania alaturi de serviciile, ofertele si preturile practicate de acestea. Firme de foraj ce executa foraje si amenajari pentru alimentare cu apa. Alegeti judetul in care intentionati sa executati o lucrare de foraj si veti gasi o lista a principalelor firme de foraj din zona dumneavoastra.

Furnizori si executanti de pompe de caldura si foraje pentru alimentare cu apa.

De asemenea aici gasiti lista firmelor pentru foraje speciale, foraje de apa, foraje geotehnice, probe de sol, cimentari si acidizari, consolidari fundatii, subtraversari, denisipari, reabilitari foraje, gauri de puscare, proiectare, expertize. Firme de foraj ce executa foraje orizontale dirijate si nedirijate cu diametru cuprins intre 45mm si 600 mm.

Firme de foraj ce executa piloti forati de diametre mari si medii, pereti mulati, piloti CFA si pompe de caldura.

De asemenea aici veti regasi firme specializarte in realizarea de studii hidrologice si documentatia aferenta lucrarilor de foraj. Pentru a va promova compania dumneavoastra de foraj in acest site, va rugam sa ne contactati accesand acest link: Publicitate pe foraje-puturi-apa.ro

Foarte simplu alegeti judetul in care aveti nevoie sa executati lucrarea de foraj si veti obtine informatii utile despre procesul de foraj pentru alimentare cu apa cat si detalii referitoare la preturile practicate de firmele de foraj inscrise.

Petcu Foraje SRL 0721.863.715 SIRON Foraje SRL 0733547497 ECO DRILL SRL 0749861105 Terra Tehno Foraj SRL 0726.393.025
Firma de foraj Petcu Foraje SRL executa foraje puturi de mica si medie adancime in Bucuresti si Ilfov Teleoman si Olt. Forajele de mica, medie adancime sunt executate cu instalatii de foraj uscat electromecanice cu coloane telescopice avand diametrul:220mm, 273mm, 320mm. Forajele de medie adancime:30-60m. Tel: 0721863715 Firma Siron Foraje este o firma specializata in foraje cu o experienta de 18 ani in domeniul forajelor si cu o echipa formată din personal calificat în foraje de mare, medie si mica adancime in judetul Alba.Tel: 0733547497 Firma ECO Drill SRL executa foraje puturi apa in Bucuresti, Teleorman si Olt, Bacau si in tara. Activam in domeniul forajelor de puturi din 2003, timp in care am acumulat experienta necesara pt. lucrari complexe de foraj in Bucuresti, Ilfov,Bacau,si in tara. Tel: 0749861105 Prezentarea firmei Terra Tehno Foraj SRL foraje puturi Bucuresti, Sibiu, Medias, Olt, Teleorman. Suntem o firma serioasa si cu o angajati bine instruiti, firma romaneasca fondata in 1999, am executat lucrari complexe in Sibiu, Bucuresti., Olt si Teleorman pentru persoane fizice si societati comerciale. Tel: 0726393025

Foraje puturi apa de mica si mare adancime, lista cu firme foraje puturi Bucuresti, preturi foraj puturi apa

Ananova Foraje SRL 0720218504 SC Viralex Radu Foraj SRL 0766.277.075 Crass Energy SRL 0730.020.267 AICI POATE FI FIRMA DUMNEAVOASTRA
Firma de foraj Ananova Foraje SRL executa foraje puturi de mica si medie adancime in Bucuresti si Ilfov Teleoman si Olt si in majoritatea judetelor din tara. Executa foraje de mica, medie adancime sunt denisipari, reconditionari si prelungiri puturi apa Tel: 0720218504 In acest video va este prezentat un colaj de imagini cu utilajul de foraje puturi pentru alimentare cu apa si tevile si filtrele din PVC folosite la tubarea si exploatarea puturilor de apa executate de firma Viralex Radu Foraje SRL Puturi apa Olt , persoana de contact: Radu Alexandru - manager. 0766.277.075 Surta prezentare a firmei de foraj si serviciile Crass Energy S.R.L. este o firma cu capital privat, infiintata in anul 1995, o firma cu traditie in Alba, detine un portofoliu vast de lucrari de foraje puturi si fantani realizate in toata tara. Tel: 0730.020.267 Adauga ti firma dumneavoastra de foraj si incepeti sa primiti cereri de oferta pentru lucrari de foraje puturi apa in mod direct. Daca spre exemplu un client cauta " foraje puturi apa " folosind Google, anunturile relevante vor fi afisate in partea stanga a paginii printre primele rezultate de cautare.
Imagini foraje puturi apa si forari orizontale

Firme de foraj oganizate pe judete